plan b projecten is een moderne netwerk-organisatie. Per project formeren we uit ons netwerk een team waarin alle benodigde disciplines aanwezig zijn. Afhankelijk van de opdracht kan dat gaan om een constructeur/bouwkundige, aannemer, technisch installateur, projectinrichter, schilder, etc. Alle informatie wordt elektronisch gedeeld, zodat de teamleden ook buiten de weekbesprekingen om op de hoogte blijven. Daarnaast zijn op ons kantoor 2 medewerkers aanwezig om alle projecten vorm te geven en uit te werken.Niks is onmogelijk als wij er een uitdaging in zien. Daag ons uit. We springen graag met u in het diepe....


U over ons...

Uw mening over ons vinden wij zeer belangrijk. Mond-tot-mond reclame werkt nu eenmaal beter dan een advertentie. Een korte bloemlezing van een aantal van onze klanten staat hieronder;

Nol Hermans, architect avb bna;

Samen met plan b verbouwden wij de 3e verdieping van het "Porta Mosae" gebouw in Maastricht. Het van oorsprong, als kantoorgebouw bedoelde gebouw werd veranderd in een schoolgebouw. De planning, uitvoering en samenwerking verliepen in vlot tempo en in een goede sfeer. We zijn trots op het resultaat, met plan b samen waren we een A-team!

J. Dijkstra, Algemeen Directeur WTC Heerlen Aachen;

Wij hebben vanaf 2007 ervaring met plan b. Vanaf het eerste contact heeft plan b zich als een actief meedenkend bureau van interieurbouw gepresenteerd. Ton begrijpt snel wat de klant wil, komt met creatieve ideeën, vernieuwend en betaalbaar. In de uitvoering en aftersales begrijp je dat je met een professionele organisatie te maken hebt. Dingen worden op tijd afgemaakt en zo afgewerkt als afgesproken en overigens op een bijzonder plezierige manier.

Antoine Hanneman, Managing Director at Isilinx BV; 

Ton is a very reliable and thrustworthy person with a special vision on how to handle projects. Ton has accomplished all our demands and keeps within budget and timeline. A pleasure to deal with, based on several years of experience.

Bert Salden, Independent Writing and Editing Professional;

Always in time, always correct, always inspiring... a perfect business partner!

Sjef Cooijmans, Owner at Cooijmans Herenmode en The Italian Outletshop; 

Ton Sleijpen, een toegewijd persoon die een project draagt van potlood tot uitvoering. Breed geörienteerd en staat zeer open voor input van de klant/opdrachtgever zelf. Ton, ervaren als punctueel, kostenbewakend en meedenkend !!

Marcel Faessen, Owner, Comtree Client Communication Center; 

All the above mentioned attributes can be projected on Ton. He is a reliable honest person, who communicates very well.

Ron Hennes, Experienced Entrepreneur; 

Door Ton's enorme netwerk, dito leergierigheid en vooral zijn durf om zaken anders te benaderen (hetgeen reeds blijkt uit de naam van zijn bedrijf) is samenwerken met Ton per definitie een win-win-situatie!  Ton, thnx!